3 greseli in incercarea de a creste masa musculara


1. Mananci prea mult la o singura masa.

In fuga dupa kilogram in plus, mananci foarte mult la o masa si raresti numarul lor dealungul zilei. Astfel in loc sa ai 6 mese pe zi ajungi sa ai 2, 3 fiindca mananci in exces la fiecare. Astfel, corpul nu utilizeaza toata energia pe care o degaja o masa, ce nu se consuma fiind depozitat ca grasime. Ceea ce nu iti doresti, chiar daca vrei sa iei in greutate.

2. Excesul de calorii.

Probabil ai vazut la tv, ca numarul cat mai mare de calorii duce la crestereai masei (de care masa, aici e problema).

Daca nu esti inzestrat cu un genetic ca al  lui Darrem Charles, care manca pana la 6000 de calorii pe zi si nu punea grasime pe el nu are rost sa faci atata efort. In general pentru un atlet, in speta cuturist, o dieta de 2400 de calorii pe zi este mai mult decat deajuns pentru a face fata necesarului antrenamentelor.

3. O mare greseala este aceea de a nu sti care sunt cele mai importante doua mese ale zilei.

De retinut, ca micul dejun si masa de dupa antrenament fac diferenta intre a crest in masa musculara asa cum iti doresti sau a stagna. Mesele astea doua te ajuta cel mai mult sa mentii corpul intr-o stare anabolica pentru a pune masa musculara. In concluzie nu evita nicodata micul dejun indiferent de motiv. Despre masa de dupa antrenament e clar, refacerea musculara trebuie sa fie o prioritate.

Lasă un comentariu