Aaron Curtis – Natural Bodybuilder


Antrenamentul pentru piept si biceps al lui Aaron Curtis, culturist care nu a utilizat steroizii pentru cresterea masei musculare.

6 răspunsuri to “Aaron Curtis – Natural Bodybuilder”

  1. Liviu Says:

    Daca nu utiliza nici suplimente gen creatina si alte prostii, chiar era de laudat. Dar asa…

    • Creatina este o substanta de care corpul are nevoie pentru a avea energie..nu este tocmai o „prostie”. Iar suplimentele sunt indicate in secolul vitezei cand nu mia avem timp sa ne ingirjim de hrana zilnica asa cum are trebui.

    • Nu prea se poate fara creatina si ,,alte prostii” in sportul asta daca vrei rezultate cat de cat.Atat timp cat exista aceste supliment de ce sa nu ne bucuram de utilitatea lor?In fine…suplimentele sunt doar o parte din ecuatie!
      Pace!

    • Ricardo Says:

      …daca creatina este o prostie spune-i si corpului tau sa nu mai produca, si ai grija , 1kg de carne de vita sau piept de pui cotine 5g de creatina asa ca sa nu cumva sa te atingi de ele…prostia e in capul tau cand vorbesti in necunostinta de cauza…

  2. 80 – 90 la suta din suplimentele gen, hormonstimulator, si nu numai, contin cantitati reduse de substante chimice anabolizante artificiale / steroizi / aproape toate alimentele din comert , gen, carne, fructe, legume, oua, lapte,sunt modificate genetic / au o concentratie de steroizi si hormoni de crestere incredibil de mare.. asa ca nu vad cum poate zice cineva k domnle eu sunt sportiv natural :))..oricum omu nu arata in vreun mare fel..

  3. daca si tipu asta e natural…inseamna ca unu care ia steroizi ar trebuii sa arate ca coleman,cutler…

Lasă un comentariu