Inca o data despre abdomene si definire


Vedem de multe ori in sala, numeroase persoane care vin porniti sa dea jos burta si sa isi construiasca un abdomen de invidiat. Si cu acest lucru in minte merg direct la aparatele de abdomene si fac mii de repetari.

Curios, dupa o luna, doua, trei, ii vedem in acelasi loc facand acelasi lucru, dar…surpriza, avand aceeasi burta cu care au venit in prima zi. Insa continua si se gandesc in sinea lor…oare unde gresesc….oare trebuie sa fac mai multe?….de ce nu reusesc sa dau burta jos?….

Ei bine, raspunsul e simplu. Abdomenul e un muschi asemenea oricarui altul din corp. La biceps, triceps, picioare, piept nu faci 1000 de repetari ca sa creasca.

Mai mult, EXCESUL de carbohidrati, se depune, la barbati cel mai mult in jurul taliei, pentru ca asa e corpul uman constuit. Si cu asta am ajuns la ceea ce trebuie stiut!

CA SA ITI CONSTUIESTI UN ABDOMEN BINE DEFINIT, TREBUIE IN PRIMUL SI IN PRIMUL RAND SA TII O DIETA BINE ECHILIBRATA!

Degeaba faci o mie de abdomene daca mananci cat 10. Muschiul abdomnial se va dezvolta insa va ramane ascuns sub stratul gros de grasime. Si uite asa nu o sa il vada nimeni.

CONCLUZIE: Incepe sa ai o dieta sanatoasa, fara grasimi cu duiumul, cu multe vegetale, cu apa si nu cola, cu fructe si nu dulciuri de patiserie, si redu 1000 de abdomene la 100. O sa vezi, culmea, ca alea 100 o sa aiba mai mult efect.

6 răspunsuri to “Inca o data despre abdomene si definire”

  1. Dar daca cineva nu e gras, ci slab si vrea sa faca patratele?

  2. Atunci pentru el e putin mai simplu, nefiind nevoie sa scape de stratul adipos de deasupra muschiului, trebuie sa antreneze abdomenul la fel ca celelalte grupe musculare. Adica trebuie sa cresti masa musculara folosind intre 10-15 repetari pe serie, 4 serii pe exercitiu, si la aparatele la care poti adauga greutati, foloseste-le.

  3. Dragos Says:

    NU este greu sa faci patratele… si fara diete pe care nimeni nu le tine… Am 13 ani ani si nu fac nici un sport insa patratele de pe abdomen sunt foarte bine dezvoltate… Sportul zilnic: alergarea, abdomenele si flotarile te ajuta in a face patratele…. insa trebuie sa faci multe seri ca sa reusesti… daca ai buna vointa poti face ce vrei…

  4. Asa este dieta bine echilibrata face diferenta. Foarte multe persoane nu vor insa sa inteleaga acest lucru.

Lasă un comentariu