Despre produsele Calivita


produse CalivitaCalivita International a aparut in urma fuziunii catorva din cele mai puternice firme de pe piata de suplimente naturiste din lume: 4 Life, Perfect Nutrition, California Fitness, toate reunindu-se sub numele Calivita.

In Romania, Calivita a avut o ascensiune foarte puternica, devenind in 2012 una din cele mai importante si de succes companii in domeniu.

Cu toate ca nu se foloseste de publicitatea media, satisfactia adusa de produse, care sunt de o calitate superioara, mult peste ce gasim in magazine de profil sau farmacii,a facut ca produsele Calivita sa ajute milioane de romani

Cu magazine in toate marile orase, Bucuresti, Timisoara, Craiova, Iasi, Cluj, Constanta, si magazine online, produsele sunt usor de procurat fiind oferite la preturi cometitive, fara adaos de la numerosi intermediari.

In conditiile in care, alimentatia a devenit tot mai neglijata, suplimentele nutritive au devenit nu un moft ci o adevarata necesitate. Produsele naturiste sunt acum siguranta ca ne asiguram necesarul de micronutrienti pentru a ne mentine sanatosi.

Produse Calivita ca noni si rhodiolin si-au castigat renumele prin beneficiile fantastice in afectiunile „mileniului” stresul, bolile cardiace si nervoase. Nu in ultimul rand, produsele Calivita, avand contraindicatii extrem de reduse si avand garantia aprobarii de Ministerul Sanatatii si FDA, asigura sanatatea intregii familii de la cel mai mic membru pana la cel mai in varsta.

Alegeti cu incredere produsele Calivita

Lasă un comentariu