Enzimele; foarte importante in dieta insa putin folosite!


Majoritatea incepatorilor, dar si cei avansati in ale culturismului pun baza pe suplimentele proteice cu continut ridicat in proteine si carbohidrati( binecunoscutele pudre proteice gen mass…, gain…, etc). Foarte putini pun insa accent si pe utilizarea multivitaminelor si mineralelor ca suplimente, si un numar si mai mic, chiar infim tin cont de faptul ca organismul are nevoie pentru digestia nutrientilor de o cantitate insemnata de enzime.

In randul culturistilor si  in speta al celor care se antreneaza si doresc o masa musculara de calitate, enzimele sunt substante aproape necunoscute.

Pancreasul, organul responsabil cu producerea enzimelor digestive, are aproximativ 80 de grame. Pentru un organism normal cu o dieta echilibrata este indeajuns ca el singur sa ofere enzimele necesare, insa pentru a face fata nivelului crescut de hrana de care are nevoie un sportiv, necesarul de enzime trebuie completat cu suplimente alimentare.

Enzimele, ajuta organismul sa digere mai usor hrana, si lucru extrem de important, ajuta la o mai buna asimilare a substantelor nutritive, proteine in special. Astfel cu un aport de hrana echilibrat, corpul nostru va fi in stare sa isi asigure intreg necesarul de substante pentru energie si crestere a masei musculare.

In concluzie, in stabilirea prioritatilor suplimentelor alimentare de care doriti sa va folositi este important sa includeti si enzimele.

O gama larga de enzime digestive gasiti si pe site-ul www.suplimente-naturiste.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: