Depaseste barierele genetice ale corpului tau cu NATURAL HGH


Natural HGH Support (90 tablete) Pentru a comanda NATURAL HGH CLICK AICI!

Pe măsură ce nivelul hormonului de creştere scade, se modifică şi funcţionarea organismului: se reduce masa musculară, se depune o cantitate tot mai mare de grăsimi în diferite zone ale corpului, slăbesc diferitele răspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mâncare, rinichii funcţionează mai puţin eficient. Cea mai bună soluţie este să stimulăm organismul să secrete într-o cantitate mai mare hormonul de creştere! Însă cum? Răspunsul este: cu ajutor extern!

Ajutorul este produsul Natural HGH Support.

Acest produs complex, preparat din substanţe nutritive naturale, stimulează, prin intermediul unor mecanisme eficiente, secreţia internă a hormonului natural de creştere (eliberarea endogenă).
Însă acest produs minunat, de o calitate deosebită, preparat din substanţe naturale, a fost întâmpinat de consumatori cu o anumită reticenţă. Şi nu întâmplător, căci administrarea artificială a hormonului de creştere poate avea consecinţe deosebit de nocive.

Natural HGH Support NU CONŢINE HORMONI DE CREŞTERE SINTETICI !!!

Acest produs conţine substanţe nutritive care stimulează secreţia hormonilor de creştere importanţi. Printre acestea se numără aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina şi glutamina), neurotransmiţătorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care acţionează sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitină şi extract de Vicia Faba Major. Aminoacizii şi GABA stimulează într-un mod complex secreţia şi înmagazinarea de HGH de către hipotalamus şi glanda pituitară. La aceste procese biochimice iau parte nenumăraţi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creştere înrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.). Vitamina B6 şi vitamina C sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile corespunzătoare, care astfel sunt capabili să lege o cantitate mai mare de hormoni de creştere. Pe lângă nenumăratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom şi lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sânge şi stimulează eliberarea de HGH (care este cu atât mai puternică cu cât este mai scăzut nivelul colesterolului din sânge). În plus, lecitina eficientizează efectul anabolizant al HGH şi al insulinei, creşte puterea fizică şi ajută la transformarea glicogenului din muşchi într-o substanţă stimulantă. Boabele de Vicia Faba conţin o cantitate semnificativă de L-DOPA şi stimulează la fel de puternic secreţia de HGH de către glanda pituitară ca şi hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrienţii enumeraţi sunt eficienţi şi luaţi separat, însă împreună fac posibilă secreţia periodică a hormonului şi stimulează într-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de creştere în fluxul sanguin în perioadele de repaos, noaptea sau ziua. Sub efectul acestor nutrienţi, secreţia hormonului de creştere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o oră şi jumătate după adormire. Produsul trebuie administrat întotdeauna pe stomacul gol!

Cum ajută Natural HGH Support organismul ?

Se ştie că nivelul hormonului de creştere scade natural o dată cu înaintarea în vârstă. Dacă suplimentăm alimentaţia cu aminoacizii, vitaminele şi mineralele care se găsesc în Natural HGH Support şi care stimulează secreţia internă naturală a hormonului de creştere, nivelul de HGH produs în organism îl poate atinge pe cel din tinereţe.
Cum acţionează acest produs?
Natural HGH Support este un produs modern monitorizat, care stimulează în mod adecvat secreţia şi eliberarea hormonului de creştere natural uman. Hormonul de creştere de origine naturală are un efect deosebit de benefic pentru organism, fără efecte secundare şi, în acelaşi timp, nu este considerat substanţă dopantă.

Mod de administrare Natural HGH Suport: se consuma ca supliment alimentar, 2-3 tablete pe zi, pe stomacul gol, seara, inainte de culcare sau conform recomandarilor.

Pentru sportivi: se recomanda 2 sau 3 tablete dupa fiecare antrenament (maxim 6 tablete – deci 2 antrenamente) si 2 sau 3 tablete seara cu o ora inainte de culcare. Tabletele se consuma pe stomacul gol.

Observatii

– Natural HGH Suport nu contine hormoni de crestere ci doar stimuleaza secretia acestora de catre organism.

– Natural HGH Suport nu se recomanda diabeticilor si femeilor insarcinate.

– Nu se recomanda persoanelor care sufera de tulburari hormonale.

– Nu este recomandat consumul acestui produs de catre persoanele sub 25 de ani fara avizul medicului specialist.

– Tabletele de Natural HGH Suport se administreaza pe stomacul gol.

– Pentru sportivi se recomanda 3 tablete dupa antrenament si 3 tablete seara, inainte de culcare.

– Este recomandat culturistilor pentru cresterea masei musculare.

O tableta de Natural HGH Suport contine:

– Piro-glutamat de L-arginina 133 mg

– L-lizina HCI 100 mg

– Gaba 100 mg

– Extract de Vicia Faba Major 83 mg

– L-ornitina HCI 67 mg

– Lecitina 62 mg

– Vitamina C 40 mg

– L-glicina 17 mg

– Vitamina B6 2 mg

– Crom 4 mcg

Comanda Natural HGH aici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: